Urote

Prodavani radioaktivni predmeti za koje neki vjeruju da štite od 5G mreže

quantum

Nadležni u Nizozemskoj su utvrdili da su radioaktivne ogrlice i drugi predmeti za koje su neki uvjereni da štite od 5G mreže prodavani širom zemlje.

Riječ je o 10 predmeta za koje je utvrđeno da imaju štetno jonizirajuće zračenje. Građani su pozvani da ih ne koriste te su upozoreni što bi se moglo desiti njihovom zdravlju ako bi ih koristili.

Još nije vrijeme za istinu o ubojstvu JFK-a

u koloni

Uklanjanje oznake tajnosti s tajnih arhiva o atentatu na bivšega američkog predsjednika Johna F. Kennedyja 1963. u Dallasu odgodit će se za godinu dana, objavio je u petak američki predsjednik Joe Biden.

Agencije su predložile da se odgodi uklanjanje oznake tajnosti s povjerljivih podataka u arhivima, a ja vas uvjeravam da će se to ostvariti do 15. prosinca 2022., gotovo 60 godina nakon atentata, stoji u Bidenovu priopćenju.

Jugoistočna Europa - leglo antivaksera

prosvjed

Švicarski nadregionalni dnevnik Neue Zürcher Zeitung pod povećalo je uzeo regiju s najvećim brojem građana koji ne žele čuti za cijepljenje: jugoistočnu Europu. I pronalazi povijesne poveznice.

Neue Zürcher Zeitung (NZZ) na početku analize iz pera dopisnika za jugoistočnu Europu Volkera Pabsta, ukazuje na to kako je još donedavno Srbija slovila kao zemlja s najvećom stopom cijepljenih protiv koronavirusa u Europi (pored Velike Britanije).

Otkriven tajni dogovor Velike Britanije, Australije i AstraZenece

cijepljenje

Vlada Velike Britanije u tajnosti je dopustila slanje dijela cjepiva AstraZenece proizvedene na njenom teritoriju u Australiju, a zauzvrat je dogovorila kako če primiti desetak puta više doza istog proizvođača proizvedenih u Indiji, a sve to u vrijeme kada je Europska unija tražila da britanska vlada preraspodjeli cjepivo prema državama članicama zbog velikog kašnjenja isporuka dogovorenih s AstraZenecom.

Bill Gates teorije urote o cjepivu ocijenio glupim

en face

Bill Gates rekao je u razgovoru za Business Insider kako mu je teško opovrgnuti teorije zavjere o cijepljenju koje se tiču njega jer su "tako glupe".

Riječ je o teorijama prema kojima je ovaj milijarder i filantrop stoji iza urote kojom se uz pomoć cjepiva pokušavaju ugraditi mikročipovi za praćenje ljudi.

Nikad se nisam bavio nikakvom vrstom mikročipiranja. Gotovo je nemoguće komentirati te stvari jer su tako glupe ili uvrnute, rekao je.

Slavni sportaš šokirao: Zemlja je ravna ploča, lažu nam!

Zemlja

Boksačka legenda i bivši svjetski prvak u supersrednjoj kategoriji Carl Froch (42) jedan je od sportaša koji vjeruje da je Zemlja ravna ploča.

Ne postoji dokaz o zakrivljenosti Zemlje. A lažna svemirska agencija NASA koristi računalno stvorene fotografije i svaka od njih je drugačija. Gledam u njih i mislim se 'pa čekaj malo, izgledaju kao iz crtanih filmova - rekao je ovih dana Froch.